Onze winkels

In 1913 haalde de jonge banketbakker Leonidas Kestekides goud op de Wereldtentoonstelling in Gent. Het begin van een succesverhaal. Nu, meer dan 100 jaar later is Leonidas prominenter dan ooit aanwezig in de historische binnenstad van Gent.

In onze vier winkels staat een team van 25 medewerkers garant voor een vlotte bediening van de klanten: met liefde voor chocolade en met een flinke dosis klantvriendelijkheid.

Sinds 2008 biedt de winkel op het Emile Braunplein – in de schaduw van het statige Belfort – zowel lokale klanten als toeristen de beste Belgische chocolade, aangevuld met enkele streekproducten. Je kan er bovendien genieten van een heerlijke take-away koffie mét praline op het terras.

Handig bereikbaar via tramlijn 4 – halte voor de deur.

De Gentse Graslei spreekt tot ieders verbeelding. Hier komen jong en oud, stadsmus en toerist samen om te genieten van het mooiste van wat Gent te bieden heeft. Tussen de talloze terrasjes vind je er ook onze heerlijke chocolade. Een kleine, gezellige winkel om jou te verleiden, elke dag opnieuw.

Handig bereikbaar via tramlijn 1 – buslijn 3

De winkel in de Zonnestraat – tussen Kouter en Veldstraat – is de oudste in de rij maar pas sinds enkele jaren door ons uitgebaat. Ook hier kan je wegsmelten bij een uitgelezen assortiment van chocolade, geschenken en heerlijke confiserie.

Handig bereikbaar via tramlijn 2 – halte voor de deur.

Onze winkel op de Vrijdagmarkt ademt chocolade. Deze winkel, gelegen op 1 van de meest gekende ‘hoeken’ van Gent laat je het volledige assortiment van Leonidas echt ontdekken. De winkel heeft ruime openingsuren en is door een breed aanbod aan geschenkartikelen ideaal voor wie snel op zoek is naar een fijn en zoet geschenk voor zichzelf, vrienden of collega’s. Ook hier kan je op een terrasje genieten van een heerlijke koffie mét jouw favoriete praline.

In al onze winkels kan je betalen met cash, bancontact, maestro, Mastercard, Visa en American Express. Wij aanvaarden geen maaltijdcheques.

Trouwe klanten worden met het Joyn-loyaltyprogramma extra beloond.